Rørlegger Oslo

Miljø og kvalitet

VI TENKER PÅ FRAMTIDEN
Kvalitetstenkning er en naturlig drivkraft for oss. Ved å gjøre alt riktig fra starten av sparer vi både tid og penger, samtidig som vi oppfyller kundens krav og forventninger. Vi er ikke fornøyde før hver kunde har fått det vi lover, nemlig feilfrie løsninger.

Vi tenker på fremtiden. Derfor har vi en miljøpolitikk som gjennomsyrer hele virksomheten. Vår oppgave er sammen med kunder og leverandører å utvikle løsninger som både avlaster miljøet og gir muligheter for økt lønnsomhet, sikkerhet og kvalitet. På den måten bidrar vi til å skape et bærekraftig samfunn.

Den beste garantien for et solid miljøansvar er personlig engasjement. Derfor har medarbeiderne våre satt seg godt inn i miljøspørsmål som er en naturlig del av det daglige arbeidet deres.

Miljøarbeidet vårt omfatter det vi selv gjør i Rørlegger Oslo, hvilke krav vi stiller til leverandørene våre og hvordan vi hjelper kundene våre med å stille krav til de anleggene og tjenestene vi leverer.

Vi jobber målbevisst med å minimere miljøpåvirkningen gjennom kontinuerlige forbedringer innen transport, kjemikaliebruk, energieffektivisering og arbeidsmiljø.


Vi har den nødvendige kompetansen for å kunne tilby deg som kunde en totalløsning innenfør miljøvennelig oppvarming med vannbårent gulvvarmeanlegg med varmepumpe.

Vi tar oss av alt fra beregninger til ferdig boret energibrønn slik at du som kunde kan føle deg trygg på at anlegget er igangkjørt og testet før innflytting. Vi følger selvsagt opp etter at anlegget er satt i drift og kan om ønskelig inngå en serviceavtale som sikrer deg en problemfri og økonomisk drift av varmepumpeanlegget.

Vi er forhandler av balanserte ventilasjonsaggregat og sentralstøvsugere for eneboliger, en komplett installasjon av et slikt anlegg i din bolig, sammen med varmepumpeanlegget, vil gi deg de aller beste energibesparelser, samt sikre deg et optimalt innemiljø. Samtidig skåner dette miljøet for forurensning.

For mer informasjon og brosjyremateriell angående energiøkonomisering og miljø, ta kontakt med oss!

Ring nå (24/7)