Rørlegger Oslo

Tjenester

Vi hjelper deg med alt arbeid relatert til Rørlegging

📞 21 40 37 10

Fyll Ut Uforpliktende Skjema, Få Svar Idag!
(Skjema tar noen sekunder at fylle ut)

Tjenester

Sanitæranlegg

 • Utvendig vann
 • Spillvann
 • Undervann
 • Enebolig
 • Industribygg

Varmeanlegg

 • Radiator
 • Vannbåren gulvvarme
 • Varmepumper av ulik karakter
 • Fyrkjele
 • Vedanlegg
 • Energibrønner 

Modernisering & reperasjoner
Vi hjelper til med modernisering og reperasjoner av enebolig og industribygg på alle punktene ovenfor.
Vi har størst erfaring fra eneboliger med varmepumpe, væske/væske med brønn eller kollektorslange i bakken, og sanitæranlegg. 
Vår spesialfelt er varme, hvor vi har et samarbeid med rørgrossist Ahlsell, og vi er en av de største i Trondheimsområdet på dette feltet

Vi har kompetens og relevant erfaring for alle dine VVS og ettermonteringsbehov.

Dårlig rørleggerarbeid kan koste en villaeieren hundretusenvis av kronor. både i å fikse den opprinnelige rørleggerens feil, så vel som skaden som er forårsaket av en resulterende deluge inne i ditt hjem. Selv om noen ganger ringer en nødstilfelle VVS-tjeneste er uunngåelig, måtte du ringe fordi din opprinnelige rørleggerarbeidstjeneste gjorde en dårlig jobb, er uakseptabelt.

Oslo Rørlegging er et lokalt selskap og som et fullstendig rørleggerfirma kan vi håndtere hva som helst der rørleggerinstallasjon eller reparasjoner er påkrevd. Vår spesialitet er noen rørleggerarbeid som trenger å gjøre. Uansett om ditt behov er for nødvannsrørstjeneste eller en rutine, kjør av reparasjonsjobb for rørleggerarbeid, kan vår reparasjonstjeneste for rørlegger møte dine behov og overgå forventningene dine.

Våre tjenester inkluderer installasjon, service og reparasjon:
Kjøkkenrør – Når skittent vann begynner å sikkerhetskopiere seg i huset ditt, vil du ha hjelp du kan stole på, og du vil ha det akkurat nå. Bergen Rørlegger kan levere den høyteknologiske nødstofftjenesten du trenger.

Jordskjelv ventiler – Som et lokalt selskap kan du stole på oss for å kjenne de lokale kodene for jordskjelvsbeskyttelse.

Lekkende kraner – Før lekkende kraner kjører du sur, ring oss og vi vil eliminere den irriterende dryppende lyden som betyr at penger lekker ned i avløpene dine.

 – Vår kjærlighetsaffære med våre disposisjoner blir sur når de slutter å jobbe. Et raskt anrop til oss kan sette forholdet ditt til søppeltømming på nytt.

Gass linjer – Absolutt ikke noe å rote med, med mindre du vet hva du gjør, noe som gjør med gass, krever tjenester av en pålitelig profesjonell som oss.

Sirkulerende pumper – Sirkulerende varmtvann for å snakke om energi og penger er kun effektivt hvis det fungerer riktig. Ikke bare en rørlegger vil vite hvordan du installerer, reparerer eller vedlikeholder systemet. Du trenger en reparasjonstjeneste for rørleggerarbeid som er oppdatert på det siste innen VVS-teknologi.

Avløpsledninger – Ingen ønsker et fuktig stinkende verksted å kjempe med, og hvis du har en, vil du ha en rørleggerarbeidstjeneste som kan slå bakken.
Toaletter – Uansett om det bare er et irriterende løpetoalett som langsomt drenerer budsjettet ditt eller et toalett som har sluttet å virke helt og krever et nødnummer, kan du stole på oss.

Vannvarmer – Når vannvarmeren din slutter å fungere, vil du ringe en reparasjonstjeneste for rørleggerarbeid som forteller deg om en reparasjon eller en erstatning er ditt beste alternativ.

Når du trenger en rørlegger reparasjonstjeneste og vil være sikker på at arbeidet vil bli gjort riktig første gang, ring oss  på våren telefon. Uansett om du trenger et installasjons-, reparasjons- eller nødtiltak, vil vi levere det du trenger første gang hver gang.

Tips Lenker:
3 Gode råd når du finner rørlegger
Vanlige spørsmål
Hvorfor profesjonell rørleggerhjelp?

Tilbud / rådgiving

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ring oss nå

+47 21 40 37 10

Ring nå (24/7)