Rørlegger Oslo

Pusse opp bad i Oslo

📞 21 40 37 10

Fyll Ut Uforpliktende Skjema, Få Svar Idag!
(Skjema tar noen sekunder at fylle ut)

Renovere bad med oss!

Du kan benytte våre rørleggere til alle typer våtrom. Enten det er snakk om kjøkken, vaskerom eller andre typer våtrom, så kan rørleggere håndtere prosjektet for deg og sikre at alle dine våtrom stemmer overens med alle regler og forskrifter. Kravene til et våtrom er det samme uansett hvilken type våtrom det er, men typen rom avgjør om det vil falle innunder kravene til et våtrom eller ikke. Hvis rommet du skal renovere eller bygge faller inn under definisjonen til et våtrom, så må du følge kravene i henhold til denne normen når du bygger rommet.

Referanseprosjekt

Oppussing og renovering av baderom Oslo

Når du står overfor en større jobb med oppussing eller renovering av baderom Oslo, så kan du benytte deg av et rørleggerfirma for å gjennomføre jobben. I så tilfelle vil rørleggerfirmaet håndtere koordineringen med de forskjellige håndverkerne. På denne måten vil du sikre at prosjektet gjennomføres slik du ønsker uten å måtte følge opp alle detaljer i forbindelse med oppussingen eller renoveringen.

Hold ditt baderom oppdatert

Når baderom eller våtrom når en bestemt alder, så kan man ikke lenger garantere at gulv og vegger er tette. Alle byggematerialer har en forventet levetid, og denne vil bestemme når du bør renovere eller pusse opp ditt bad eller ditt våtrom. Du må derfor forvente at en oppussing eller renovering blir nødvendig over tid. Hvis man ønsker å være sikker på at man unngår lekkasjer når materialer eldes, så kan man benytte dusjkabinetter eller badekar for å redusere risikoen. Mange velger denne typen løsning selv om badet tilfredsstiller alle normer og krav.

Tilbud / rådgiving

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ring oss nå

+47 21 40 37 10

Ring nå (24/7)