Rørlegger Oslo

Radiator oslo

📞 21 40 37 10

Fyll Ut Uforpliktende Skjema, Få Svar Idag!
(Skjema tar noen sekunder at fylle ut)

Service & reparasjon av radiatorer

Oslosrørlegger.no tilbyr reparasjon og vedlikehold av radiatorer i Oslo og nærområdet. Hos oss får du høykvalitets service når det kommer til radiatorer. Enten du trenger reparasjon, vedlikehold eller råd, er vi her for å bistå deg. Med vår dype forståelse av varmeelementer, kan vi garantere deg en rask og effektiv løsning.

Hvorfor velge oss?

  • Erfaring: Vi har årelang ekspertise innen radiatorer og har gjennom årene utviklet en anerkjent kompetanse.
  • Godkjenninger: Vår bedrift er godkjent for ansvarsrett, iht de nye offentlige regler. Dette sikrer deg som kunde at vi oppfyller alle krav og standarder.
  • Kompetanse: Utover radiatorer har vi solid kunnskap innen renovasjon av vann- og avløpsledninger, og kan dermed tilby en helhetlig service.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Med vår lange erfaring, kan vi som regel fikse de fleste problemer med radiatorer veldig raskt. Imidlertid kan tidsrammen variere avhengig av problemets kompleksitet.

Ja, vi tilbyr garanti på alle våre reparasjoner. Kontakt oss for mer informasjon rundt våre garantibetingelser.

Hvis radiatoren din lekker, anbefaler vi at du stenger av vannet til den aktuelle radiatoren og kontakter oss umiddelbart for en vurdering og reparasjon.

Absolutt! Vi tilbyr både reparasjon av eksisterende radiatorer og installasjon av nye. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Tilbud / rådgiving

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ring oss nå

+47 21 40 37 10

Ring nå (24/7)