Rørlegger Oslo

Rørlegger Strømmen

📞 21 40 37 10

Fyll Ut Uforpliktende Skjema, Få Svar Idag!
(Skjema tar noen sekunder at fylle ut)

Rørlegging & VVS i Strømmen

Rørlegger Strømmen​ ​er en mindre rørleggermester bedrift som driver i Strømmen og Akershus! Vi leverer tjenester til både private og bedrifter. 

Kundens behov gir oss oppdrag


Som totalleverandør innen VVS ønsker vi å komme inn i prosjektet så tidlig som mulig. I hele planleggingsfasen og byggeprosessen, betrakter vi oss like mye som en servicebedrift, som en VVS-entreprenør. Vi har lang erfaring i vårt fag, og vil gjerne bidra med vår kunnskap og erfaring i den innledende fasen.

Vi utfører de fleste oppdrag som hører inn under rørleggerfaget, da blant annet:

  • Små serviceoppdrag
  • Rehabilitering av bad
  • Rørinstallasjoner i landbruk og industri
  • Gulvvarmeanlegg og tradisjonelle sentralvarmeanlegg
  • Kjøleanlegg
  • Sprinkleranlegg
  • Varmepumpeinstallasjoner
  • Olje- og el-kjeler

Vi kan også påta oss gassinstallasjoner, levering av utstyr for gass som peis, kjel, terrassevarmere etc.

Rørleggerens ansvar

Det er rørleggerens ansvar å bistå med gode, vannskadesikre løsninger i hjemmet ditt, samt montere installasjoner og produkter som holder vann. Men det er regelfast​ vedlikehold som sørger for varig glede av våtrom, og det er ditt ansvar.

Bedrift:

Vår serviceavdeling kan tilby deg som privatkunde alt innen rehabilitering av bad i Hamar. Våre håndverkere har lang erfaring innen dette. Har du ønsker om rehabilitering av ditt bad, ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Kompetanse er nøkkelordet i vår rolle som totalentreprenør. I de senere år har vi tilegnet oss god erfaring og viktige referanser innen prosjektering og utførelse av totalprosjekter.

Prosjekteringsavdelingen


Våre rådgivende ingeniører gir effektive råd og nøye utarbeidede VVS-tegninger, fremdriftsplaner, kostnadsoverslag osv. Dette er erfarne medarbeidere som kjenner alle ledd i prosessen.

​Ved hjelp av moderne datateknologi – kan vi tilpasse alle anlegg optimalt. Du får en skreddersydd prosjektstyring fra start til ferdig prosjekt. Vi tar også rene prosjekteringsoppdrag.

Anleggsavdelingen
Anleggsavdelingen utfører feltutbygging, næringsbygg og offentlige bygg i tråd med prosjekteringen.

​Om avdelingen i Strømmen
​Vi har i mange år vært en solid samarbeidspartner innen varme, ventilasjon og sanitær med oppdrag i hele Strømmen og Akershus regionen. De siste år i hele Norge. 

Vi er godkjent for og utfører de fleste oppdrag som hører til rørleggerfaget, og kan vise til flere gode referanser på arbeid vi har utført.

 

Tilbud / rådgiving

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ring oss nå

+47 21 40 37 10

Ring nå (24/7)