Rørlegger Oslo

Vaskemaskin oslo

Installasjon og Reparasjon

📞 21 40 37 10

Fyll Ut Uforpliktende Skjema, Få Svar Idag!
(Skjema tar noen sekunder at fylle ut)

Reparasjon og Installasjon av Vaskemaskin i Oslo

Å eie en vaskemaskin i hjemmet er en luksus mange tar for gitt, helt til den dagen den stopper å fungere. Enten du trenger en nødreparasjon eller ønsker å installere en ny vaskemaskin, er Sl’s Rørleggerservice AS her for å hjelpe deg. Basert i hjertet av Oslo, ved Brolandsveien 17, har vi raskt blitt kjent som den pålitelige rørleggertjenesten som oslofolk stoler på.

Hvordan fungerer vår tjeneste?

  1. Kontakt oss: Ring oss på +47 21 40 37 10 eller send en forespørsel via vårt nettsted. Vi er tilgjengelige 24/7, noe som betyr at du alltid kan regne med oss, uansett når et problem skulle oppstå.
  2. Vurdering: Vi vil diskutere problemet du står overfor og avtale et tidspunkt som passer deg for et besøk.
  3. Reparasjon eller Installasjon: Våre erfarne rørleggere vil komme til din adresse, diagnostisere problemet, og enten reparere din eksisterende vaskemaskin eller hjelpe med installasjonen av en ny.

Hvorfor velge en profesjonell rørlegger for vaskemaskinens reparasjon og installasjon?

  • Sikkerhet: Vaskemaskiner er komplekse maskiner som krever en forståelse av både vann og elektriske systemer. En feil installasjon kan føre til lekkasjer eller til og med elektriske feil.
  • Langvarige resultater: Ved å ansette en profesjonell sikrer du at jobben blir gjort riktig første gang, noe som minimerer risikoen for fremtidige problemer.
  • Kostnadseffektivt: Selv om det kan være fristende å prøve å fikse problemet selv, kan feil reparasjoner ende opp med å koste deg mer på lang sikt. Våre priser er konkurransedyktige, med en timespris mellom 600 NOK og 1100 NOK, og sikrer deg verdien for pengene.

Med Sl’s Rørleggerservice AS kan du forvente presis, effektiv og pålitelig service. Vårt team er dedikert til å tilby høykvalitets tjenester, og vårt rykte er bygget på tillit og tilfredshet fra våre kunder. Når vaskemaskinen din trenger profesjonell oppmerksomhet, vet du hvem du skal ringe!

Vi tilbyr også reparasjon og service av oppvaskmaskin

Tilbud / rådgiving

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ring oss nå

+47 21 40 37 10

Ring nå (24/7)